Βιομηχανία παραγωγής Άρτου

Βιομηχανία παραγωγής Άρτου

Η Αρτοβιομηχανία ''ΧΑΤΖΗΒΡΕΤΤΑ'' έχει ακολουθήσει μια επιτυχημένη πορεία, ξεκινώντας το 1975 από έναν φούρνο στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, όπου λειτουργούσε ως οικογενειακή επιχείρηση. Αργότερα το 1980 λόγο της ραγδαίας εξέλιξης της εταιρίας εγκαταστάθηκε σε έναν χώρο 2000τμ στη ΒΙ.ΠΕ. Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης για να τοποθετήσει τις αυτοματοποιημένες μονάδες άρτου και αρτοσκευασμάτων.

Παραγωγή ψωμιού και προϊόντων άρτου

Όλα αυτά τα χρόνια η Αρτοβιομηχανία Χατζηβρέττα με αγάπη και μεράκι συνδυάζει για την παρασκευή των προϊόντων της, αξίες διατροφής και σύγχρονες μεθόδους παραγωγής με στόχο να προσφέρει συνεχώς τα καλύτερα προϊόντα ψωμιού και αρτοσκευασμάτων.

Πιστοποιήσεις

Στα πλαίσια της συνεχούς εξέλιξης και βελτίωσης της Ποιότητας των προϊόντων της, η εταιρεία λαμβάνει Πιστοποίηση ISO 22000:2005 και εφαρμόζει Παραγωγικές διαδικασίες σύμφωνα με τα πρότυπα του HACCP

Προωθητικές ενέργειες

Η εταιρία χτίζοντας μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες και τους συνεργάτες της, προωθεί τα προϊόντα, σ΄ένα πλήρως ανεπτυγμένο και αξιόπιστο δίκτυο μεγάλων αλυσίδων Super markets και Υπεραγορών της Βόρειας Ελλάδας, με αποτελεσματικότητα, συνέπεια, υπευθυνότητα και άριστο επαγγελματισμό. Η εταιρία διαμορφώνει αποτελεσματικές στρατηγικές προώθησης κάνοντας άμεσο marketing και αναπτύσσει νέες αγορές πώλησης και σε μικρές επιχειρήσεις όπως:

Προϊόνταμε την υπογραφή ποιότητας Χατζηβρέττα

αρτοποιεία θεσσαλονίκη